Schoonheidssalon Vanessa

Knap relaxed ;-)

Knap relaxed:

Mijn naam is Vanessa Fokker. Na jaren als personeelsadviseur te hebben gewerkt, ben ik van mijn hobby mijn beroep gaan maken. Eerst als consulente van het cosmetica merk Jafra. Ik gaf workshops gezichtsverzorging of make-up voor groepen bij mensen thuis. Daarbij vond ik met name het behandelen van mijn gastvrouw leuk en had het idee dat ik daar mensen het meest mee kon helpen.

Vandaar dat ik sinds februari 2017 een ruimte in huis heb "opgeofferd". Ik doe mijn behandelingen nu één-op-één in deze super sfeervolle salon. Intussen heb ik mijn diploma Schoonheidsspecialiste gehaald. Daardoor heb ik nog meer kennis en vaardigheden opgedaan en kan ik mijn doelstelling nóg beter waarmaken. 

Inmiddels ben ik er achter dat masseren mijn passie is. Vandaar dat dit op de één of andere manier in elke behandeling wel terugkomt. Daarbij ben ik gericht op ontspanning, maar steeds vaker ook op het oplossen van (rug)klachten.

Om mijn klanten nog meer te kunnen gaan helpen, volg ik sinds een jaar, naast mijn werk in de salon, een tweejarige opleiding tot Holistisch Therapeut. Dit is een hele praktische opleiding op HBO-niveau, die gericht is op het oplossen of verlichten van allerlei klachten, die zijn ontstaan door blokkades op lichamelijk, emotioneel, mentaal, energetisch of spiritueel gebied. Een Reiki behandeling is nu al te boeken, maar bijvoorbeeld ook coaching gaat in de toekomst tot mijn mogelijkheden behoren.

 "Ik wil graag dat mijn klanten kunnen genieten van een behandeling in een prettige, persoonlijke sfeer. Daarom neem ik ook alle tijd voor een behandeling. Hier geen haast, maar oog voor ontspanning met een knap relaxed resultaat!"