Schoonheidssalon Vanessa

Knap relaxed ;-)

Welkom bij Schoonheidssalon Vanessa

Ik wil graag dat mijn klanten kunnen genieten van een ontspannende gezichtsbehandeling of massage in een prettige, persoonlijke sfeer. Daarom neem ik ook alle tijd voor een behandeling. Hier geen haast, maar oog voor ontspanning met een knap relaxed resultaat!

Ik werk met allerlei heerlijke en hoogwaardige producten van Jafra voor de verzorging van het gezicht, de verzorging van het lichaam, een mooie make-up. Jafra heeft ook lekkere dames en heren geuren in het assortiment.

Daarnaast doe ik behandelingen (waaronder Hotstone massage) met het merk Morjana. Zij produceren Fairtrade Oosterse verzorgingsproducten, op natuurlijke basis en met heerlijke geuren en texturen. 

Inmiddels is het ook mogelijk om een Reiki behandeling te boeken. Hiermee kan je ontspannen en tot jezelf komen, maar ook allerlei klachten verminderen of helen. Kijk voor informatie in de prijslijst.

Zie hoe je knap en/of relaxed wordt! Behandelingen zijn op afspraak mogelijk binnen de ruime openingstijden. Eventueel zelfs op zaterdagavond en zondagmiddag of -avond.

Wil je een afspraak maken? App me, bel me of stuur me een persoonlijk berichtje...

Ik hoop je snel te begroeten in mijn salon! Je kunt hier pinnen.

Schoonheidssalon Vanessa

Gelderse Singel 48

4033 KE  LIENDEN

06 25 42 60 77 

 

Openingstijden

Openingstijden

ma  maandag:   13:00-22.00
di-vr  dinsdag-vrijdag:   09:00-22:00
za  zaterdag:   09:00-12:00
zo  zondag:   Gesloten


Ik vind het belangrijk om ongestoord te kunnen behandelen. Wil je langskomen om iets op te halen? Maak dan ook even een afspraak.